Informatie over JAY M&C
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE1015.452.913

Btw-plicht
Ja
Oprichting
23-10-2024
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Volledige naam
Jay Management & Consulting
Hoofdactiviteit
Overige activiteiten op het gebied van drukwerk
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van JAY M&C

2024
Winst/Verlies -1.711
Eigen vermogen 8.289
Brutomarge -1.666

Publicaties van JAY M&C

Datum Publicatie
25-10-2024 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Jay Management & Consulting?
Het btw-nummer van Jay Management & Consulting is BE 1015.452.913.
Wat is het PEPPOL ID van Jay Management & Consulting?
Het PEPPOL ID van Jay Management & Consulting is 0208:1015452913. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Jay Management & Consulting opgericht?
Jay Management & Consulting werd opgericht op 23-10-2024.
Wat is het adres van Jay Management & Consulting?
De huidige maatschappelijke zetel van Jay Management & Consulting is Rue du Fond Cattelain 2, 1435 Mont-Saint-Guibert.
Wanneer heeft Jay Management & Consulting voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Jay Management & Consulting werd neergelegd op 17-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft Jay Management & Consulting?
Er zijn geen FTE's actief bij Jay Management & Consulting of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Jay Management & Consulting?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Jay Management & Consulting geen omzetcijfers. De brutomarge van Jay Management & Consulting is € -1.666,03.