Informatie over Chateau Ferme De Soy
Mijn gegevens
*
*
*

Chateau Ferme De Soy (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE1003.425.408

Btw-plicht
Ja
Oprichting
14-12-2023
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 0 FTE
Hoofdactiviteit
Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Chateau Ferme De Soy

2024
Winst/Verlies -5.705
Eigen vermogen 148.295
Brutomarge 34.151

Publicaties van Chateau Ferme De Soy

Datum Publicatie
04-02-2025 Maatschappelijke Zetel (FR)
18-12-2023 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Chateau Ferme De Soy?
Het btw-nummer van Chateau Ferme De Soy is BE 1003.425.408.
Wat is het PEPPOL ID van Chateau Ferme De Soy?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Chateau Ferme De Soy beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Chateau Ferme De Soy opgericht?
Chateau Ferme De Soy werd opgericht op 14-12-2023.
Wat is het adres van Chateau Ferme De Soy?
De huidige maatschappelijke zetel van Chateau Ferme De Soy is Rue Saint-Roch Soy 1/C, 6997 Erezée.
Wanneer heeft Chateau Ferme De Soy voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Chateau Ferme De Soy werd neergelegd op 29-09-2025.
Hoeveel werknemers heeft Chateau Ferme De Soy?
Er zijn geen FTE's actief bij Chateau Ferme De Soy of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Chateau Ferme De Soy?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Chateau Ferme De Soy geen omzetcijfers. De brutomarge van Chateau Ferme De Soy is € 34.151,35.