Informatie over Meatinvent
Mijn gegevens
*
*
*

Meatinvent (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0899.123.385

Btw-plicht
Ja
Oprichting
27-06-2008
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Meatinvent

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 95.206 87 % 50.908 -56 % 115.050 844 % 12.189
Eigen vermogen 309.044 35 % 228.763 -22 % 292.437 22 % 239.337
Brutomarge 112.548 50 % 74.797 -56 % 169.377 495 % 28.460

Publicaties van Meatinvent

Datum Publicatie
03-02-2020 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
17-07-2008 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Meatinvent?
Het btw-nummer van Meatinvent is BE 0899.123.385.
Wat is het PEPPOL ID van Meatinvent?
Het PEPPOL ID van Meatinvent is 0208:0899123385. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Meatinvent opgericht?
Meatinvent werd opgericht op 27-06-2008.
Wat is het adres van Meatinvent?
De huidige maatschappelijke zetel van Meatinvent is Kervynlaan 15, 8900 Ieper.
Wanneer heeft Meatinvent voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Meatinvent werd neergelegd op 27-11-2024.
Hoeveel werknemers heeft Meatinvent?
Er zijn geen FTE's actief bij Meatinvent of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Meatinvent?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Meatinvent geen omzetcijfers. De brutomarge van Meatinvent is € 112.547,79.