Informatie over Oto-Bar
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Stopgezet

Ondernemingsnummer

BE0897.447.958

Btw-plicht
Ja
Oprichting
22-04-2008
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0,4 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van mobiele eetgelegenheden
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Oto-Bar

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -69.254 -15604 % 447 -97 % 13.178 -9 % 14.407
Omzet 93.053 -47 % 177.230 -9 % 194.507 -
Eigen vermogen 7.721 -90 % 76.975 1 % 76.528 21 % 63.350
Brutomarge 5.462 -87 % 40.740 4 % 39.129 53 % 25.596
Personeel 0,4 1,8 0,7 0,3

Publicaties van Oto-Bar

Datum Publicatie
11-10-2024 Rubriek Einde (Stopzetting, Intrekking Stopzetting, Nietigheid, Gerechtelijk Akkoord, Gerechtelijke Reorganisatie, enz...
11-12-2020 Ontslagnemingen - Benoemingen
20-07-2015 Ontslagnemingen - Benoemingen
05-07-2011 Ontslagnemingen - Benoemingen
21-09-2009 Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Oto-Bar?
Het btw-nummer van Oto-Bar is BE 0897.447.958.
Wat is het PEPPOL ID van Oto-Bar?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Oto-Bar beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Oto-Bar opgericht?
Oto-Bar werd opgericht op 22-04-2008.
Wat is het adres van Oto-Bar?
De huidige maatschappelijke zetel van Oto-Bar is Terlaemen 10, 3550 Heusden-Zolder.
Wanneer heeft Oto-Bar voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Oto-Bar werd neergelegd op 03-12-2024.
Hoeveel werknemers heeft Oto-Bar?
Er werken 0,4 FTE's bij Oto-Bar volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Oto-Bar?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening noteerde Oto-Bar een omzet van € 93.052,63.