Informatie over Royal Fish
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0892.194.320

Btw-plicht
Ja
Oprichting
12-09-2007
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vis en schaal- en weekdieren
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Royal Fish

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 3.076 135 % 1.310 -87 % 9.753 -35 % 15.060
Eigen vermogen 43.977 8 % 40.901 3 % 39.591 33 % 29.838
Brutomarge 39.356 64 % 24.040 -35 % 36.962 45 % 25.470

Publicaties van Royal Fish

Datum Publicatie
16-09-2024 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm
24-03-2023 Ontslagnemingen - Benoemingen
06-02-2019 Ontslagnemingen - Benoemingen
20-01-2012 Kapitaal - Aandelen - Ontslagnemingen - Benoemingen
24-02-2010 Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Royal Fish?
Het btw-nummer van Royal Fish is BE 0892.194.320.
Wat is het PEPPOL ID van Royal Fish?
Het PEPPOL ID van Royal Fish is 0208:0892194320. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Royal Fish opgericht?
Royal Fish werd opgericht op 12-09-2007.
Wat is het adres van Royal Fish?
De huidige maatschappelijke zetel van Royal Fish is Handelstraat 1, 2060 Antwerpen.
Wanneer heeft Royal Fish voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Royal Fish werd neergelegd op 31-01-2025.
Hoeveel werknemers heeft Royal Fish?
Er werken 1 FTE's bij Royal Fish volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Royal Fish?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Royal Fish geen omzetcijfers. De brutomarge van Royal Fish is € 39.356,39.