Informatie over Qëndresa
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0891.642.410

Btw-plicht
Ja
Oprichting
27-08-2007
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Commerciële naam
Pizzeria Ristorante Vera
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, m.u.v. mobiele eetgelegenheden
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Qëndresa

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 14.337 526 % 2.292 198 % -2.337 -104 % 57.217
Eigen vermogen 108.657 15 % 94.320 2 % 92.028 -2 % 94.365
Brutomarge 35.207 -32 % 51.457 64 % 31.448 -48 % 61.001

Publicaties van Qëndresa

Datum Publicatie
21-06-2018 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
05-11-2014 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
18-11-2013 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
13-03-2012 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
21-06-2011 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Qëndresa?
Het btw-nummer van Qëndresa is BE 0891.642.410.
Wat is het PEPPOL ID van Qëndresa?
Het PEPPOL ID van Qëndresa is 0208:0891642410. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Qëndresa opgericht?
Qëndresa werd opgericht op 27-08-2007.
Wat is het adres van Qëndresa?
De huidige maatschappelijke zetel van Qëndresa is H. Consciencelaan 234, 1140 Evere.
Wanneer heeft Qëndresa voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Qëndresa werd neergelegd op 03-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft Qëndresa?
Er werken 1 FTE's bij Qëndresa volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Qëndresa?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Qëndresa geen omzetcijfers. De brutomarge van Qëndresa is € 35.206,53.