Informatie over Fresco Trans
Mijn gegevens
*
*
*

Fresco Trans (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0865.738.955

Btw-plicht
Ja
Oprichting
11-06-2004
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van hoofdkantoren
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Fresco Trans

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 221.964 239 % 65.492 43 % 45.832 25 % 36.520
Eigen vermogen 575.956 63 % 353.992 23 % 288.500 19 % 242.668
Brutomarge 324.976 190 % 111.968 29 % 86.565 -3 % 88.931

Publicaties van Fresco Trans

Datum Publicatie
30-09-2021 Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen - Algemene vergadering
29-11-2011 Maatschappelijke Zetel
27-12-2005 Verplaatsing Maatschappelijke Zetel
17-03-2005 Benoeming(en)
21-06-2004 Oprichting

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Fresco Trans?
Het btw-nummer van Fresco Trans is BE 0865.738.955.
Wat is het PEPPOL ID van Fresco Trans?
Het PEPPOL ID van Fresco Trans is 0208:0865738955. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Fresco Trans opgericht?
Fresco Trans werd opgericht op 11-06-2004.
Wat is het adres van Fresco Trans?
De huidige maatschappelijke zetel van Fresco Trans is Armoedestraat 49, 8800 Roeselare.
Wanneer heeft Fresco Trans voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Fresco Trans werd neergelegd op 31-01-2025.
Hoeveel werknemers heeft Fresco Trans?
Er zijn geen FTE's actief bij Fresco Trans of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Fresco Trans?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Fresco Trans geen omzetcijfers. De brutomarge van Fresco Trans is € 324.976,03.