Informatie over Fercen
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0864.967.410

Btw-plicht
Ja
Oprichting
13-04-2004
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0,1 FTE
Commerciële naam
PIZZA HOT
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, m.u.v. mobiele eetgelegenheden
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Fercen

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 615 -93 % 9.061 206 % -8.532 -200 % 8.565
Eigen vermogen 61.369 1 % 60.754 18 % 51.693 -14 % 60.225
Brutomarge 10.316 -56 % 23.644 -9 % 26.022 -39 % 42.376
Personeel 0,1 0,1 0,8

Publicaties van Fercen

Datum Publicatie
04-10-2024 Maatschappelijke Zetel - Kapitaal - Aandelen
31-01-2024 Wijziging(en) Statuten
22-11-2018 Maatschappelijke Zetel
13-05-2014 Kapitaal - Aandelen - Ontslagnemingen - Benoemingen
20-09-2013 Kapitaal - Aandelen - Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Fercen?
Het btw-nummer van Fercen is BE 0864.967.410.
Wat is het PEPPOL ID van Fercen?
Het PEPPOL ID van Fercen is 0208:0864967410. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Fercen opgericht?
Fercen werd opgericht op 13-04-2004.
Wat is het adres van Fercen?
De huidige maatschappelijke zetel van Fercen is Luxemburgstraat 20, 9100 Sint-Niklaas.
Wanneer heeft Fercen voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Fercen werd neergelegd op 01-10-2025.
Hoeveel werknemers heeft Fercen?
Er werken 0,1 FTE's bij Fercen volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Fercen?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Fercen geen omzetcijfers. De brutomarge van Fercen is € 10.316,46.