Informatie over Chez Ji
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0860.878.562

Btw-plicht
Ja
Oprichting
18-06-2003
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met volledige bediening
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Chez Ji

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 46.617 55 % 30.046 212 % 9.630 -39 % 15.719
Eigen vermogen 169.007 38 % 122.390 33 % 92.344 12 % 82.714
Brutomarge 85.080 46 % 58.171 111 % 27.573 -13 % 31.839

Publicaties van Chez Ji

Datum Publicatie
09-04-2025 Maatschappelijke Zetel (FR)
30-10-2023 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
27-07-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Diversen - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
16-08-2006 Ontslagneming(en) Benoeming(en) (FR)
15-10-2003 Benoeming(en) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Chez Ji?
Het btw-nummer van Chez Ji is BE 0860.878.562.
Wat is het PEPPOL ID van Chez Ji?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Chez Ji beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Chez Ji opgericht?
Chez Ji werd opgericht op 18-06-2003.
Wat is het adres van Chez Ji?
De huidige maatschappelijke zetel van Chez Ji is Rue Astrid(PER) 2, 7600 Péruwelz.
Wanneer heeft Chez Ji voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Chez Ji werd neergelegd op 03-09-2025.
Hoeveel werknemers heeft Chez Ji?
Er zijn geen FTE's actief bij Chez Ji of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Chez Ji?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Chez Ji geen omzetcijfers. De brutomarge van Chez Ji is € 85.080,25.