Informatie over MGVD
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0840.318.918

Btw-plicht
Ja
Oprichting
17-10-2011
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Volledige naam
Mediagroep Van Dyck
Hoofdactiviteit
Mediarepresentatie
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van MGVD

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 6.571 492 % -1.678 -138 % 4.382 -71 % 14.955
Eigen vermogen 6.602 21233 % 31 -98 % 1.709 164 % -2.673
Brutomarge 17.833 150 % 7.145 -31 % 10.404 -38 % 16.800

Publicaties van MGVD

Datum Publicatie
27-08-2025 Maatschappelijke Zetel
14-02-2024 Wijziging(en) Statuten
19-10-2011 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Mediagroep Van Dyck?
Het btw-nummer van Mediagroep Van Dyck is BE 0840.318.918.
Wat is het PEPPOL ID van Mediagroep Van Dyck?
Het PEPPOL ID van Mediagroep Van Dyck is 0208:0840318918. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Mediagroep Van Dyck opgericht?
Mediagroep Van Dyck werd opgericht op 17-10-2011.
Wat is het adres van Mediagroep Van Dyck?
De huidige maatschappelijke zetel van Mediagroep Van Dyck is Duinkerken 5, 2470 Retie.
Wanneer heeft Mediagroep Van Dyck voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Mediagroep Van Dyck werd neergelegd op 30-12-2024.
Hoeveel werknemers heeft Mediagroep Van Dyck?
Er zijn geen FTE's actief bij Mediagroep Van Dyck of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Mediagroep Van Dyck?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Mediagroep Van Dyck geen omzetcijfers. De brutomarge van Mediagroep Van Dyck is € 17.833,43.