Informatie over Tink
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0831.917.926

Btw-plicht
Ja
Oprichting
02-12-2010
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 4,8 FTE
Commerciële naam
Lily
Hoofdactiviteit
Detailhandel in dames-, heren-, baby- en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires (algemeen assortiment)
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Tink

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 57.352 144 % -130.133 -4008 % 3.330 102 % -163.207
Eigen vermogen -194.776 23 % -252.128 -107 % -121.995 3 % -125.325
Brutomarge 297.487 47 % 203.022 -45 % 367.599 46 % 252.441
Personeel 4,8 7,1 11,6 11,5

Publicaties van Tink

Datum Publicatie
26-11-2025 Ontslagnemingen - Benoemingen
26-03-2024 Wijziging(en) Statuten
12-07-2013 Maatschappelijke Zetel
17-03-2011 Ontslagnemingen - Benoemingen
27-12-2010 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Tink?
Het btw-nummer van Tink is BE 0831.917.926.
Wat is het PEPPOL ID van Tink?
Het PEPPOL ID van Tink is 0208:0831917926. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Tink opgericht?
Tink werd opgericht op 02-12-2010.
Wat is het adres van Tink?
De huidige maatschappelijke zetel van Tink is Onze-Lieve-Vrouwestraat 120, 2800 Mechelen.
Wanneer heeft Tink voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Tink werd neergelegd op 27-06-2025.
Hoeveel werknemers heeft Tink?
Er werken 4,8 FTE's bij Tink volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Tink?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Tink geen omzetcijfers. De brutomarge van Tink is € 297.487,13.