Informatie over Rudy Deneuker
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0820.704.726

Btw-plicht
Ja
Oprichting
13-11-2009
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 3,7 FTE
Hoofdactiviteit
Schrijnwerk
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Rudy Deneuker

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 114.560 306 % 28.196 -76 % 116.435 -19 % 142.955
Eigen vermogen 609.674 19 % 511.636 6 % 483.439 32 % 367.004
Brutomarge 481.425 44 % 334.386 -10 % 371.839 -11 % 417.175
Personeel 3,7 3,8 3,1 3,6

Publicaties van Rudy Deneuker

Datum Publicatie
07-05-2021 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
30-11-2009 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Rudy Deneuker?
Het btw-nummer van Rudy Deneuker is BE 0820.704.726.
Wat is het PEPPOL ID van Rudy Deneuker?
Het PEPPOL ID van Rudy Deneuker is 0208:0820704726. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Rudy Deneuker opgericht?
Rudy Deneuker werd opgericht op 13-11-2009.
Wat is het adres van Rudy Deneuker?
De huidige maatschappelijke zetel van Rudy Deneuker is Hamstraat 5, 3840 Tongeren-Borgloon.
Wanneer heeft Rudy Deneuker voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Rudy Deneuker werd neergelegd op 22-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft Rudy Deneuker?
Er werken 3,7 FTE's bij Rudy Deneuker volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Rudy Deneuker?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Rudy Deneuker geen omzetcijfers. De brutomarge van Rudy Deneuker is € 481.425,13.