Informatie over Binboga
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0811.494.080

Btw-plicht
Ja
Oprichting
28-04-2009
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Commerciële naam
Snackbar Ali
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, m.u.v. mobiele eetgelegenheden
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Binboga

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 119.444 155 % 46.824 125 % 20.856 209 % -19.160
Eigen vermogen 248.275 93 % 128.831 57 % 82.007 34 % 61.151
Brutomarge 198.368 37 % 144.323 140 % 60.022 -8 % 65.353
Personeel 0,9 0,8 0,8

Publicaties van Binboga

Datum Publicatie
06-08-2020 Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
20-05-2019 Ontslagnemingen - Benoemingen
29-03-2019 Ontslagnemingen - Benoemingen
17-02-2015 Ontslagnemingen - Benoemingen
03-11-2009 Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Binboga?
Het btw-nummer van Binboga is BE 0811.494.080.
Wat is het PEPPOL ID van Binboga?
Het PEPPOL ID van Binboga is 0208:0811494080. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Binboga opgericht?
Binboga werd opgericht op 28-04-2009.
Wat is het adres van Binboga?
De huidige maatschappelijke zetel van Binboga is Brugstraat 200, 2960 Brecht.
Wanneer heeft Binboga voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Binboga werd neergelegd op 06-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft Binboga?
Er werken 1 FTE's bij Binboga volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Binboga?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Binboga geen omzetcijfers. De brutomarge van Binboga is € 198.367,95.