Informatie over Labrum
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0808.918.731

Btw-plicht
Ja
Oprichting
08-01-2009
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Middelgroot 19 FTE
Hoofdactiviteit
Bandenservicebedrijven
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Labrum

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 31.044 390 % 6.333 -25 % 8.421 10 % 7.665
Eigen vermogen 147.466 27 % 116.422 6 % 110.089 8 % 101.668
Brutomarge 1.044.322 11 % 944.550 4 % 911.610 9 % 836.568
Personeel 19 17,5 16,1 14,9

Publicaties van Labrum

Datum Publicatie
17-10-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Doel - Ontslagnemingen - Benoemingen
16-01-2019 Maatschappelijke Zetel
01-03-2013 Ontslagnemingen - Benoemingen
31-08-2010 Maatschappelijke Zetel
12-01-2009 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Labrum?
Het btw-nummer van Labrum is BE 0808.918.731.
Wat is het PEPPOL ID van Labrum?
Het PEPPOL ID van Labrum is 0208:0808918731. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Labrum opgericht?
Labrum werd opgericht op 08-01-2009.
Wat is het adres van Labrum?
De huidige maatschappelijke zetel van Labrum is Vosseschijnstraat 11, 2030 Antwerpen.
Wanneer heeft Labrum voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Labrum werd neergelegd op 03-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft Labrum?
Er werken 19 FTE's bij Labrum volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Labrum?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Labrum geen omzetcijfers. De brutomarge van Labrum is € 1.044.322,25.