Informatie over EFMC
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0799.976.717

Btw-plicht
Ja
Oprichting
27-03-2023
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Volledige naam
Ef Management & Consulting
Hoofdactiviteit
Activiteiten van adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van EFMC

2024
Winst/Verlies 8.220
Eigen vermogen 13.220
Brutomarge 13.065

Publicaties van EFMC

Datum Publicatie
29-03-2023 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Ef Management & Consulting?
Het btw-nummer van Ef Management & Consulting is BE 0799.976.717.
Wat is het PEPPOL ID van Ef Management & Consulting?
Het PEPPOL ID van Ef Management & Consulting is 0208:0799976717. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Ef Management & Consulting opgericht?
Ef Management & Consulting werd opgericht op 27-03-2023.
Wat is het adres van Ef Management & Consulting?
De huidige maatschappelijke zetel van Ef Management & Consulting is Thier des Forges(GOM) 56, 4140 Sprimont.
Wanneer heeft Ef Management & Consulting voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Ef Management & Consulting werd neergelegd op 29-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft Ef Management & Consulting?
Er zijn geen FTE's actief bij Ef Management & Consulting of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Ef Management & Consulting?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Ef Management & Consulting geen omzetcijfers. De brutomarge van Ef Management & Consulting is € 13.064,83.