Informatie over Lambrecht-Vandousselaere
Mijn gegevens
*
*
*

Lambrecht-Vandousselaere (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0793.904.022

Btw-plicht
Ja
Oprichting
23-11-2022
Laatste balansjaar
2025
Bedrijfsgrootte
Klein 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van holdings
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Lambrecht-Vandousselaere

2025 2024
Winst/Verlies 81.876 890 % 8.274
Eigen vermogen 96.150 574 % 14.274
Brutomarge 145.381 173 % 53.325

Publicaties van Lambrecht-Vandousselaere

Datum Publicatie
25-11-2022 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Lambrecht-Vandousselaere?
Het btw-nummer van Lambrecht-Vandousselaere is BE 0793.904.022.
Wat is het PEPPOL ID van Lambrecht-Vandousselaere?
Het PEPPOL ID van Lambrecht-Vandousselaere is 0208:0793904022. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Lambrecht-Vandousselaere opgericht?
Lambrecht-Vandousselaere werd opgericht op 23-11-2022.
Wat is het adres van Lambrecht-Vandousselaere?
De huidige maatschappelijke zetel van Lambrecht-Vandousselaere is Vlinderbeekstraat 3/B, 8880 Ledegem.
Wanneer heeft Lambrecht-Vandousselaere voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Lambrecht-Vandousselaere werd neergelegd op 24-10-2025.
Hoeveel werknemers heeft Lambrecht-Vandousselaere?
Er zijn geen FTE's actief bij Lambrecht-Vandousselaere of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Lambrecht-Vandousselaere?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Lambrecht-Vandousselaere geen omzetcijfers. De brutomarge van Lambrecht-Vandousselaere is € 145.380,63.