Informatie over Sam-Azing Consulting
Mijn gegevens
*
*
*

Sam-Azing Consulting (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0788.350.771

Btw-plicht
Ja
Oprichting
07-07-2022
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en overig managementadvies
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Sam-Azing Consulting

2024 2023
Winst/Verlies 26.219 52 % 17.213
Eigen vermogen 45.932 133 % 19.713
Brutomarge 37.174 53 % 24.316

Publicaties van Sam-Azing Consulting

Datum Publicatie
11-07-2022 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Sam-Azing Consulting?
Het btw-nummer van Sam-Azing Consulting is BE 0788.350.771.
Wat is het PEPPOL ID van Sam-Azing Consulting?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Sam-Azing Consulting beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Sam-Azing Consulting opgericht?
Sam-Azing Consulting werd opgericht op 07-07-2022.
Wat is het adres van Sam-Azing Consulting?
De huidige maatschappelijke zetel van Sam-Azing Consulting is Rue d'Oignies(AI) 107, 6250 Aiseau-Presles.
Wanneer heeft Sam-Azing Consulting voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Sam-Azing Consulting werd neergelegd op 05-02-2025.
Hoeveel werknemers heeft Sam-Azing Consulting?
Er zijn geen FTE's actief bij Sam-Azing Consulting of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Sam-Azing Consulting?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Sam-Azing Consulting geen omzetcijfers. De brutomarge van Sam-Azing Consulting is € 37.173,94.