Informatie over Studio SportOpMaat
Mijn gegevens
*
*
*

Studio SportOpMaat (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0778.559.315

Btw-plicht
Ja
Oprichting
13-12-2021
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Sport- en recreatieonderwijs
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Studio SportOpMaat

2024 2023 2022
Winst/Verlies 7.666 0 % 7.666 194 % 2.610
Eigen vermogen 15.277 0 % 15.277 101 % 7.610
Brutomarge 12.758 -3 % 13.099 174 % 4.778

Publicaties van Studio SportOpMaat

Datum Publicatie
29-08-2025 Ontslagnemingen - Benoemingen
25-02-2022 Ontslagnemingen - Benoemingen
15-12-2021 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Studio SportOpMaat?
Het btw-nummer van Studio SportOpMaat is BE 0778.559.315.
Wat is het PEPPOL ID van Studio SportOpMaat?
Het PEPPOL ID van Studio SportOpMaat is 0208:0778559315. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Studio SportOpMaat opgericht?
Studio SportOpMaat werd opgericht op 13-12-2021.
Wat is het adres van Studio SportOpMaat?
De huidige maatschappelijke zetel van Studio SportOpMaat is Rubensstraat 157, 2300 Turnhout.
Wanneer heeft Studio SportOpMaat voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Studio SportOpMaat werd neergelegd op 02-10-2025.
Hoeveel werknemers heeft Studio SportOpMaat?
Er zijn geen FTE's actief bij Studio SportOpMaat of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Studio SportOpMaat?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Studio SportOpMaat geen omzetcijfers. De brutomarge van Studio SportOpMaat is € 12.758,13.