Informatie over Easy Management
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0774.503.626

Btw-plicht
Ja
Oprichting
23-09-2021
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Commerciële naam
Flex Opportunity
Hoofdactiviteit
Activiteiten van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en overig managementadvies
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Easy Management

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 83.442 166 % 31.312 44 % 21.807 101327 % 22
Eigen vermogen 82.759 42 % 58.140 117 % 26.828 434 % 5.022
Brutomarge 112.460 160 % 43.235 34 % 32.324 2037 % 1.512

Publicaties van Easy Management

Datum Publicatie
27-09-2021 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Easy Management?
Het btw-nummer van Easy Management is BE 0774.503.626.
Wat is het PEPPOL ID van Easy Management?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Easy Management beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Easy Management opgericht?
Easy Management werd opgericht op 23-09-2021.
Wat is het adres van Easy Management?
De huidige maatschappelijke zetel van Easy Management is Drève Richelle 161 K/25, 1410 Waterloo.
Wanneer heeft Easy Management voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Easy Management werd neergelegd op 01-10-2025.
Hoeveel werknemers heeft Easy Management?
Er zijn geen FTE's actief bij Easy Management of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Easy Management?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Easy Management geen omzetcijfers. De brutomarge van Easy Management is € 112.460,03.