Informatie over Slagerij Fernand
Mijn gegevens
*
*
*

Slagerij Fernand (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0770.336.980

Btw-plicht
Ja
Oprichting
25-06-2021
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 8,8 FTE
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vlees en vleesproducten, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Slagerij Fernand

2024 2023 2022
Winst/Verlies 262.135 281 % 68.737 453 % 12.427
Eigen vermogen 383.298 216 % 121.163 131 % 52.427
Brutomarge 787.687 43 % 550.050 62 % 339.197
Personeel 8,8 10,2 9,5

Publicaties van Slagerij Fernand

Datum Publicatie
21-09-2022 Maatschappelijke Zetel
29-06-2021 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Slagerij Fernand?
Het btw-nummer van Slagerij Fernand is BE 0770.336.980.
Wat is het PEPPOL ID van Slagerij Fernand?
Het PEPPOL ID van Slagerij Fernand is 0208:0770336980. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Slagerij Fernand opgericht?
Slagerij Fernand werd opgericht op 25-06-2021.
Wat is het adres van Slagerij Fernand?
De huidige maatschappelijke zetel van Slagerij Fernand is Dorpsstraat 112, 8300 Knokke-Heist.
Wanneer heeft Slagerij Fernand voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Slagerij Fernand werd neergelegd op 04-02-2025.
Hoeveel werknemers heeft Slagerij Fernand?
Er werken 8,8 FTE's bij Slagerij Fernand volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Slagerij Fernand?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Slagerij Fernand geen omzetcijfers. De brutomarge van Slagerij Fernand is € 787.687,44.