Informatie over Patisserie Helin
Mijn gegevens
*
*
*

Patisserie Helin (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0763.768.694

Btw-plicht
Ja
Oprichting
18-02-2021
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Patisserie Helin

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -6.570 -37 % -4.785 -1240 % 420 -94 % 7.061
Omzet - - 219.733 0 % 219.131
Eigen vermogen -1.874 -140 % 4.696 -50 % 9.481 5 % 9.061
Brutomarge 93.251 -4 % 96.702 -15 % 113.285 -1 % 114.086

Publicaties van Patisserie Helin

Datum Publicatie
22-02-2021 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Patisserie Helin?
Het btw-nummer van Patisserie Helin is BE 0763.768.694.
Wat is het PEPPOL ID van Patisserie Helin?
Het PEPPOL ID van Patisserie Helin is 0208:0763768694. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Patisserie Helin opgericht?
Patisserie Helin werd opgericht op 18-02-2021.
Wat is het adres van Patisserie Helin?
De huidige maatschappelijke zetel van Patisserie Helin is Place Verte 1, 7060 Soignies.
Wanneer heeft Patisserie Helin voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Patisserie Helin werd neergelegd op 26-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft Patisserie Helin?
Er zijn geen FTE's actief bij Patisserie Helin of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Patisserie Helin?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Patisserie Helin geen omzetcijfers. De brutomarge van Patisserie Helin is € 93.250,93.