Informatie over Philippe Rottiers
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0759.857.715

Btw-plicht
Ja
Oprichting
16-12-2020
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en overig managementadvies
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Philippe Rottiers

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 35.994 -12 % 40.837 -1 % 41.285 360 % 8.976
Eigen vermogen 142.092 34 % 106.098 63 % 65.261 172 % 23.976
Brutomarge 48.537 -10 % 53.925 -1 % 54.481 347 % 12.184

Publicaties van Philippe Rottiers

Datum Publicatie
18-12-2020 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Philippe Rottiers?
Het btw-nummer van Philippe Rottiers is BE 0759.857.715.
Wat is het PEPPOL ID van Philippe Rottiers?
Het PEPPOL ID van Philippe Rottiers is 0208:0759857715. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Philippe Rottiers opgericht?
Philippe Rottiers werd opgericht op 16-12-2020.
Wat is het adres van Philippe Rottiers?
De huidige maatschappelijke zetel van Philippe Rottiers is Edmond Verheydenstraat 21, 2830 Willebroek.
Wanneer heeft Philippe Rottiers voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Philippe Rottiers werd neergelegd op 31-01-2025.
Hoeveel werknemers heeft Philippe Rottiers?
Er zijn geen FTE's actief bij Philippe Rottiers of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Philippe Rottiers?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Philippe Rottiers geen omzetcijfers. De brutomarge van Philippe Rottiers is € 48.536,53.