Informatie over MD Hospitality
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0753.944.079

Btw-plicht
Ja
Oprichting
11-09-2020
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 7,5 FTE
Hoofdactiviteit
Arbeidsbemiddeling
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van MD Hospitality

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 273.469 -14 % 318.949 57 % 203.519 74 % 116.812
Omzet - 3.016.144 38 % 2.183.346 145 % 889.497
Eigen vermogen 942.749 41 % 669.280 91 % 350.331 139 % 146.812
Brutomarge 2.812.324 17 % 2.410.672 46 % 1.652.967 130 % 717.297
Personeel 7,5 6 4,2 16,8

Publicaties van MD Hospitality

Datum Publicatie
01-02-2021 Maatschappelijke Zetel (FR)
15-09-2020 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van MD Hospitality?
Het btw-nummer van MD Hospitality is BE 0753.944.079.
Wat is het PEPPOL ID van MD Hospitality?
Het PEPPOL ID van MD Hospitality is 0208:0753944079. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd MD Hospitality opgericht?
MD Hospitality werd opgericht op 11-09-2020.
Wat is het adres van MD Hospitality?
De huidige maatschappelijke zetel van MD Hospitality is Boulevard de la Sauvenière 17, 4000 Liège.
Wanneer heeft MD Hospitality voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van MD Hospitality werd neergelegd op 03-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft MD Hospitality?
Er werken 7,5 FTE's bij MD Hospitality volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van MD Hospitality?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde MD Hospitality geen omzetcijfers. De brutomarge van MD Hospitality is € 2.812.323,75.