Informatie over The Produce Sir
Mijn gegevens
*
*
*

The Produce Sir (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0743.688.112

Btw-plicht
Ja
Oprichting
14-02-2020
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van The Produce Sir

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 12.332 -67 % 37.117 77 % 20.939 -21 % 26.339
Eigen vermogen 99.728 14 % 87.395 74 % 50.279 71 % 29.339
Brutomarge 31.595 -44 % 56.452 108 % 27.180 0 % 27.213

Publicaties van The Produce Sir

Datum Publicatie
05-12-2024 Maatschappelijke Zetel
27-05-2024 Ontslagnemingen - Benoemingen
18-02-2020 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van The Produce Sir?
Het btw-nummer van The Produce Sir is BE 0743.688.112.
Wat is het PEPPOL ID van The Produce Sir?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van The Produce Sir beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd The Produce Sir opgericht?
The Produce Sir werd opgericht op 14-02-2020.
Wat is het adres van The Produce Sir?
De huidige maatschappelijke zetel van The Produce Sir is Sint-Janstraat 12, 2140 Antwerpen.
Wanneer heeft The Produce Sir voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van The Produce Sir werd neergelegd op 03-01-2025.
Hoeveel werknemers heeft The Produce Sir?
Er zijn geen FTE's actief bij The Produce Sir of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van The Produce Sir?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde The Produce Sir geen omzetcijfers. De brutomarge van The Produce Sir is € 31.594,73.