Informatie over V&C Management
Mijn gegevens
*
*
*

V&C Management (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0732.931.307

Btw-plicht
Ja
Oprichting
27-08-2019
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en overig managementadvies
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van V&C Management

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 149.863 93 % 77.762 16 % 66.912 -52 % 139.854
Eigen vermogen 485.234 45 % 335.371 30 % 257.609 35 % 190.698
Brutomarge 46.803 94 % 24.104 1 % 23.791 0 % 23.767

Publicaties van V&C Management

Datum Publicatie
09-11-2021 Maatschappelijke Zetel (FR)
29-08-2019 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van V&C Management?
Het btw-nummer van V&C Management is BE 0732.931.307.
Wat is het PEPPOL ID van V&C Management?
Het PEPPOL ID van V&C Management is 0208:0732931307. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd V&C Management opgericht?
V&C Management werd opgericht op 27-08-2019.
Wat is het adres van V&C Management?
De huidige maatschappelijke zetel van V&C Management is Rue Jacques Désira 4, 4340 Awans.
Wanneer heeft V&C Management voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van V&C Management werd neergelegd op 13-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft V&C Management?
Er zijn geen FTE's actief bij V&C Management of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van V&C Management?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde V&C Management geen omzetcijfers. De brutomarge van V&C Management is € 46.803,34.