Informatie over Sweet Food
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0719.467.509

Btw-plicht
Ja
Oprichting
28-01-2019
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1,6 FTE
Commerciële naam
Sweet Food Capoue
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, m.u.v. mobiele eetgelegenheden
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Sweet Food

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -13.395 59 % -32.336 -432 % -6.076 10 % -6.751
Eigen vermogen -14.278 -1517 % -883 -103 % 31.453 -16 % 37.529
Brutomarge 31.833 539 % 4.985 -19 % 6.165 662 % -1.096
Personeel 1,6 2,1 2,1

Publicaties van Sweet Food

Datum Publicatie
16-06-2020 Ontslagnemingen, Benoemingen - Wijziging Juridische Vorm (FR)
30-01-2019 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Sweet Food?
Het btw-nummer van Sweet Food is BE 0719.467.509.
Wat is het PEPPOL ID van Sweet Food?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Sweet Food beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Sweet Food opgericht?
Sweet Food werd opgericht op 28-01-2019.
Wat is het adres van Sweet Food?
De huidige maatschappelijke zetel van Sweet Food is Boondaalse Steenweg 395 A, 1050 Elsene.
Wanneer heeft Sweet Food voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Sweet Food werd neergelegd op 03-02-2025.
Hoeveel werknemers heeft Sweet Food?
Er werken 1,6 FTE's bij Sweet Food volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Sweet Food?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Sweet Food geen omzetcijfers. De brutomarge van Sweet Food is € 31.832,66.