Informatie over Bart Opdencamp
Mijn gegevens
*
*
*

Bart Opdencamp (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0715.760.624

Btw-plicht
Ja
Oprichting
12-12-2018
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Hoofdactiviteit
Landschapsverzorging
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Bart Opdencamp

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 24.217 3 % 23.457 16 % 20.207 -10 % 22.523
Eigen vermogen 165.114 17 % 140.897 3 % 137.440 7 % 128.393
Brutomarge 105.897 -1 % 106.523 10 % 97.012 24 % 78.412
Personeel 1 2 1,4 1

Publicaties van Bart Opdencamp

Datum Publicatie
05-09-2023 Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
11-05-2023 Maatschappelijke Zetel
14-12-2018 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Bart Opdencamp?
Het btw-nummer van Bart Opdencamp is BE 0715.760.624.
Wat is het PEPPOL ID van Bart Opdencamp?
Het PEPPOL ID van Bart Opdencamp is 0208:0715760624. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Bart Opdencamp opgericht?
Bart Opdencamp werd opgericht op 12-12-2018.
Wat is het adres van Bart Opdencamp?
De huidige maatschappelijke zetel van Bart Opdencamp is Broeksteeg 38, 3550 Heusden-Zolder.
Wanneer heeft Bart Opdencamp voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Bart Opdencamp werd neergelegd op 14-06-2025.
Hoeveel werknemers heeft Bart Opdencamp?
Er werken 1 FTE's bij Bart Opdencamp volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Bart Opdencamp?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Bart Opdencamp geen omzetcijfers. De brutomarge van Bart Opdencamp is € 105.897,03.