Informatie over Humatter
Mijn gegevens
*
*
*

Humatter (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0700.503.613

Btw-plicht
Ja
Oprichting
30-07-2018
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van uitzendbureaus en andere diensten in verband met personeelsvoorziening
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Humatter

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 38.023 5 % 36.183 -1 % 36.423 284 % -19.836
Eigen vermogen 103.269 0 % 102.862 54 % 66.679 120 % 30.256
Brutomarge 55.256 0 % 55.360 19 % 46.371 388 % -16.090

Publicaties van Humatter

Datum Publicatie
10-02-2025 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
12-04-2024 Ontslagnemingen - Benoemingen
01-08-2018 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Humatter?
Het btw-nummer van Humatter is BE 0700.503.613.
Wat is het PEPPOL ID van Humatter?
Het PEPPOL ID van Humatter is 0208:0700503613. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Humatter opgericht?
Humatter werd opgericht op 30-07-2018.
Wat is het adres van Humatter?
De huidige maatschappelijke zetel van Humatter is Heuvels 58, 2940 Stabroek.
Wanneer heeft Humatter voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Humatter werd neergelegd op 11-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft Humatter?
Er zijn geen FTE's actief bij Humatter of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Humatter?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Humatter geen omzetcijfers. De brutomarge van Humatter is € 55.256,33.