Informatie over Inge Joosten
Mijn gegevens
*
*
*

Inge Joosten (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0693.902.960

Btw-plicht
Ja
Oprichting
04-04-2018
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van (gecertificeerde) (fiscaal) accountants
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Inge Joosten

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 27.584 27 % 21.737 6 % 20.493 -40 % 34.281
Eigen vermogen 57.779 -15 % 67.815 0 % 67.815 0 % 67.815
Brutomarge 50.038 14 % 43.807 6 % 41.326 -28 % 57.333

Publicaties van Inge Joosten

Datum Publicatie
23-05-2022 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
06-04-2018 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Inge Joosten?
Het btw-nummer van Inge Joosten is BE 0693.902.960.
Wat is het PEPPOL ID van Inge Joosten?
Het PEPPOL ID van Inge Joosten is 0208:0693902960. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Inge Joosten opgericht?
Inge Joosten werd opgericht op 04-04-2018.
Wat is het adres van Inge Joosten?
De huidige maatschappelijke zetel van Inge Joosten is Krukstraat 31, 3770 Riemst.
Wanneer heeft Inge Joosten voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Inge Joosten werd neergelegd op 15-06-2025.
Hoeveel werknemers heeft Inge Joosten?
Er zijn geen FTE's actief bij Inge Joosten of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Inge Joosten?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Inge Joosten geen omzetcijfers. De brutomarge van Inge Joosten is € 50.037,83.