Informatie over Cre/ate
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0692.596.529

Btw-plicht
Ja
Oprichting
15-03-2018
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Commerciële naam
from Syria with love
Hoofdactiviteit
Catering van evenementen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Cre/ate

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -18.904 -77 % -10.664 -129 % -4.662 -200 % 4.672
Eigen vermogen 19.025 -50 % 37.929 -22 % 48.592 -9 % 53.254
Brutomarge -9.874 -20 % -8.201 -3052 % 278 -98 % 12.700

Publicaties van Cre/ate

Datum Publicatie
18-08-2025 Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen - Benoemingen
07-04-2022 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen - Benoemingen
19-03-2018 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Cre/ate?
Het btw-nummer van Cre/ate is BE 0692.596.529.
Wat is het PEPPOL ID van Cre/ate?
Het PEPPOL ID van Cre/ate is 0208:0692596529. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Cre/ate opgericht?
Cre/ate werd opgericht op 15-03-2018.
Wat is het adres van Cre/ate?
De huidige maatschappelijke zetel van Cre/ate is Kapelstraat 15, 2960 Brecht.
Wanneer heeft Cre/ate voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Cre/ate werd neergelegd op 09-06-2025.
Hoeveel werknemers heeft Cre/ate?
Er zijn geen FTE's actief bij Cre/ate of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Cre/ate?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Cre/ate geen omzetcijfers. De brutomarge van Cre/ate is € -9.873,95.