Informatie over Krilien
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0691.905.057

Btw-plicht
Ja
Oprichting
09-03-2018
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 2,9 FTE
Commerciële naam
Krilien
Hoofdactiviteit
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Krilien

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 875 -99 % 75.753 6335 % -1.215 -122 % 5.626
Eigen vermogen 95.480 -1 % 96.271 11 % 87.118 -1 % 88.333
Brutomarge 283.945 -18 % 346.680 32 % 262.060 4 % 251.221
Personeel 2,9 2,8 3,5 3,7

Publicaties van Krilien

Datum Publicatie
28-09-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Doel - Ontslagnemingen - Benoemingen
10-12-2018 Kapitaal - Aandelen
13-03-2018 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Krilien?
Het btw-nummer van Krilien is BE 0691.905.057.
Wat is het PEPPOL ID van Krilien?
Het PEPPOL ID van Krilien is 0208:0691905057. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Krilien opgericht?
Krilien werd opgericht op 09-03-2018.
Wat is het adres van Krilien?
De huidige maatschappelijke zetel van Krilien is Gullegemsestraat 152, 8880 Ledegem.
Wanneer heeft Krilien voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Krilien werd neergelegd op 23-01-2025.
Hoeveel werknemers heeft Krilien?
Er werken 2,9 FTE's bij Krilien volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Krilien?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Krilien geen omzetcijfers. De brutomarge van Krilien is € 283.944,56.