Informatie over DK Dinner
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0689.841.531

Btw-plicht
Ja
Oprichting
01-02-2018
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Hoofdactiviteit
Groothandel in porselein en glaswerk
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van DK Dinner

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -2.327 -114 % 16.499 -31 % 24.000 312 % -11.341
Eigen vermogen 15.814 -13 % 18.141 3 % 17.642 377 % -6.358
Brutomarge 41.011 -8 % 44.792 -12 % 50.862 1272 % 3.708

Publicaties van DK Dinner

Datum Publicatie
04-11-2022 Ontslagnemingen - Benoemingen
29-06-2022 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
29-04-2021 Ontslagnemingen - Benoemingen
08-02-2018 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van DK Dinner?
Het btw-nummer van DK Dinner is BE 0689.841.531.
Wat is het PEPPOL ID van DK Dinner?
Het PEPPOL ID van DK Dinner is 0208:0689841531. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd DK Dinner opgericht?
DK Dinner werd opgericht op 01-02-2018.
Wat is het adres van DK Dinner?
De huidige maatschappelijke zetel van DK Dinner is Oudenburgsesteenweg 31/B, 8400 Oostende.
Wanneer heeft DK Dinner voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van DK Dinner werd neergelegd op 11-01-2025.
Hoeveel werknemers heeft DK Dinner?
Er werken 1 FTE's bij DK Dinner volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van DK Dinner?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde DK Dinner geen omzetcijfers. De brutomarge van DK Dinner is € 41.011,03.