Informatie over Beran Management
Mijn gegevens
*
*
*

Beran Management (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0689.721.963

Btw-plicht
Ja
Oprichting
02-02-2018
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van holdings
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Beran Management

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 26.856 102 % 13.317 -50 % 26.837 -87 % 202.311
Eigen vermogen 396.116 -41 % 670.934 2 % 657.617 4 % 630.780
Brutomarge 30.786 62 % 19.061 -84 % 117.155 -61 % 303.052

Publicaties van Beran Management

Datum Publicatie
25-01-2024 Wijziging(en) Statuten
29-03-2022 Maatschappelijke Zetel
06-02-2018 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Beran Management?
Het btw-nummer van Beran Management is BE 0689.721.963.
Wat is het PEPPOL ID van Beran Management?
Het PEPPOL ID van Beran Management is 0208:0689721963. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Beran Management opgericht?
Beran Management werd opgericht op 02-02-2018.
Wat is het adres van Beran Management?
De huidige maatschappelijke zetel van Beran Management is Brabantstraat 15, 8790 Waregem.
Wanneer heeft Beran Management voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Beran Management werd neergelegd op 04-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft Beran Management?
Er zijn geen FTE's actief bij Beran Management of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Beran Management?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Beran Management geen omzetcijfers. De brutomarge van Beran Management is € 30.786,45.