Informatie over Massa Sham
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0687.659.328

Btw-plicht
Ja
Oprichting
08-01-2018
Laatste balansjaar
2023
Bedrijfsgrootte
Klein 0 FTE
Hoofdactiviteit
Overige detailhandel in voedingsmiddelen, n.e.g.
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Massa Sham

2023 2022 2021 2020
Winst/Verlies 14.914 -38 % 24.250 -38 % 39.105 78 % 21.922
Omzet - 396.127 -13 % 453.112 59 % 284.665
Eigen vermogen 120.559 14 % 105.645 30 % 81.394 92 % 42.289
Brutomarge 30.019 3 % 29.100 -30 % 41.645 61 % 25.914

Publicaties van Massa Sham

Datum Publicatie
03-10-2023 Wijziging Juridische Vorm - Diversen (FR)
05-05-2023 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
09-01-2023 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
24-03-2021 Kapitaal, Aandelen (FR)
18-12-2019 Maatschappelijke Zetel (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Massa Sham?
Het btw-nummer van Massa Sham is BE 0687.659.328.
Wat is het PEPPOL ID van Massa Sham?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Massa Sham beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Massa Sham opgericht?
Massa Sham werd opgericht op 08-01-2018.
Wat is het adres van Massa Sham?
De huidige maatschappelijke zetel van Massa Sham is Rue de Pont(TOU) 17, 7500 Tournai.
Wanneer heeft Massa Sham voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Massa Sham werd neergelegd op 14-11-2024.
Hoeveel werknemers heeft Massa Sham?
Er zijn geen FTE's actief bij Massa Sham of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Massa Sham?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Massa Sham geen omzetcijfers. De brutomarge van Massa Sham is € 30.018,85.