Informatie over ZAK
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0676.357.739

Btw-plicht
Ja
Oprichting
28-05-2017
Laatste balansjaar
2025
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Volledige naam
Zak Garden
Hoofdactiviteit
Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van ZAK

2025 2024 2023 2022
Winst/Verlies -8.044 80 % -41.090 -34 % -30.640 37 % -48.271
Eigen vermogen -215.107 -14 % -188.313 -47 % -128.474 -62 % -79.083
Brutomarge 3.793 155 % -6.875 -118 % 37.508 23 % 30.549
Personeel 1,6

Publicaties van ZAK

Datum Publicatie
15-05-2025 Maatschappelijke Zetel (FR)
19-04-2024 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
10-11-2023 Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
08-02-2018 Diversen (FR)
07-02-2018 Maatschappelijke Zetel (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Zak Garden?
Het btw-nummer van Zak Garden is BE 0676.357.739.
Wat is het PEPPOL ID van Zak Garden?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Zak Garden beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Zak Garden opgericht?
Zak Garden werd opgericht op 28-05-2017.
Wat is het adres van Zak Garden?
De huidige maatschappelijke zetel van Zak Garden is Hoogstraat 192, 1000 Brussel.
Wanneer heeft Zak Garden voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Zak Garden werd neergelegd op 25-09-2025.
Hoeveel werknemers heeft Zak Garden?
Er zijn geen FTE's actief bij Zak Garden of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Zak Garden?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Zak Garden geen omzetcijfers. De brutomarge van Zak Garden is € 3.792,63.