Informatie over H-Food
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0675.781.875

Btw-plicht
Ja
Oprichting
12-05-2017
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 4,4 FTE
Hoofdactiviteit
Niet-gespecialiseerde groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van H-Food

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 2.310 156 % -4.136 -107 % 61.596 77 % 34.810
Eigen vermogen 183.364 70 % 107.604 -4 % 111.740 123 % 50.145
Brutomarge 176.135 -29 % 249.413 -17 % 299.619 67 % 179.586
Personeel 4,4 4,8 4,3 3,1

Publicaties van H-Food

Datum Publicatie
14-02-2024 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
25-01-2024 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen,...) (FR)
17-06-2021 Maatschappelijke Zetel (FR)
11-09-2017 Maatschappelijke Zetel (FR)
29-05-2017 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van H-Food?
Het btw-nummer van H-Food is BE 0675.781.875.
Wat is het PEPPOL ID van H-Food?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van H-Food beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd H-Food opgericht?
H-Food werd opgericht op 12-05-2017.
Wat is het adres van H-Food?
De huidige maatschappelijke zetel van H-Food is Rue Haute Claire 14/b, 4041 Herstal.
Wanneer heeft H-Food voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van H-Food werd neergelegd op 20-11-2025.
Hoeveel werknemers heeft H-Food?
Er werken 4,4 FTE's bij H-Food volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van H-Food?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde H-Food geen omzetcijfers. De brutomarge van H-Food is € 176.135,19.