Informatie over Mr. Food
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0674.377.949

Btw-plicht
Ja
Oprichting
07-04-2017
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, m.u.v. mobiele eetgelegenheden
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Mr. Food

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 18.661 202 % 6.173 -40 % 10.214 -46 % 18.964
Eigen vermogen 77.841 32 % 59.180 12 % 53.007 24 % 42.793
Brutomarge 74.196 52 % 48.770 35 % 36.078 -20 % 45.283

Publicaties van Mr. Food

Datum Publicatie
08-09-2025 Kapitaal - Aandelen - Ontslagnemingen - Benoemingen
07-02-2025 Kapitaal - Aandelen - Ontslagnemingen - Benoemingen
02-07-2024 Ontslagnemingen - Benoemingen
27-09-2023 Kapitaal - Aandelen - Ontslagnemingen - Benoemingen
08-11-2018 Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Mr. Food?
Het btw-nummer van Mr. Food is BE 0674.377.949.
Wat is het PEPPOL ID van Mr. Food?
Het PEPPOL ID van Mr. Food is 0208:0674377949. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Mr. Food opgericht?
Mr. Food werd opgericht op 07-04-2017.
Wat is het adres van Mr. Food?
De huidige maatschappelijke zetel van Mr. Food is Stationsstraat 6, 8020 Oostkamp.
Wanneer heeft Mr. Food voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Mr. Food werd neergelegd op 23-01-2025.
Hoeveel werknemers heeft Mr. Food?
Er werken 1 FTE's bij Mr. Food volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Mr. Food?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Mr. Food geen omzetcijfers. De brutomarge van Mr. Food is € 74.196,25.