Informatie over M&B Concept
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0645.804.323

Btw-plicht
Ja
Oprichting
07-01-2016
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Commerciële naam
Resto 26
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met volledige bediening
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van M&B Concept

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 39.933 14 % 35.108 -8 % 38.111 214 % 12.156
Eigen vermogen 86.861 10 % 78.928 24 % 63.820 40 % 45.709
Brutomarge 128.867 63 % 79.143 34 % 59.103 113 % 27.731
Personeel 1

Publicaties van M&B Concept

Datum Publicatie
28-09-2023 Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
29-04-2019 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
20-01-2016 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van M&B Concept?
Het btw-nummer van M&B Concept is BE 0645.804.323.
Wat is het PEPPOL ID van M&B Concept?
Het PEPPOL ID van M&B Concept is 0208:0645804323. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd M&B Concept opgericht?
M&B Concept werd opgericht op 07-01-2016.
Wat is het adres van M&B Concept?
De huidige maatschappelijke zetel van M&B Concept is Sint-Katelijneplein 26, 1000 Brussel.
Wanneer heeft M&B Concept voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van M&B Concept werd neergelegd op 26-08-2025.
Hoeveel werknemers heeft M&B Concept?
Er werken 1 FTE's bij M&B Concept volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van M&B Concept?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde M&B Concept geen omzetcijfers. De brutomarge van M&B Concept is € 128.867,24.