Informatie over Château H
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0642.718.238

Btw-plicht
Ja
Oprichting
06-11-2015
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 3,5 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met volledige bediening
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Château H

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 96.078 -26 % 129.295 -47 % 242.812 210 % 78.348
Eigen vermogen 337.060 19 % 282.482 84 % 153.187 271 % -89.625
Brutomarge 404.166 -8 % 439.857 8 % 409.010 157 % 159.368
Personeel 3,5 3,7 2,1 2

Publicaties van Château H

Datum Publicatie
20-12-2023 Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
13-07-2017 Maatschappelijke Zetel (FR)
27-04-2016 Maatschappelijke Zetel (FR)
19-11-2015 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Château H?
Het btw-nummer van Château H is BE 0642.718.238.
Wat is het PEPPOL ID van Château H?
Het PEPPOL ID van Château H is 0208:0642718238. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Château H opgericht?
Château H werd opgericht op 06-11-2015.
Wat is het adres van Château H?
De huidige maatschappelijke zetel van Château H is Rue Armand-Dewolf Oph. 2, 1357 Hélécine.
Wanneer heeft Château H voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Château H werd neergelegd op 07-06-2025.
Hoeveel werknemers heeft Château H?
Er werken 3,5 FTE's bij Château H volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Château H?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Château H geen omzetcijfers. De brutomarge van Château H is € 404.166,03.