Informatie over Stijn Leirs
Mijn gegevens
*
*
*

Stijn Leirs (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0638.920.984

Btw-plicht
Ja
Oprichting
01-09-2015
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Stijn Leirs

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 59.100 268 % 16.053 54 % 10.453 23 % 8.482
Eigen vermogen 103.155 65 % 62.528 35 % 46.475 9 % 42.674
Brutomarge 105.279 153 % 41.574 67 % 24.895 27 % 19.551

Publicaties van Stijn Leirs

Datum Publicatie
28-02-2025 Maatschappelijke Zetel
07-04-2020 Wijziging Juridische Vorm - Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen - Benoemingen
08-10-2015 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Stijn Leirs?
Het btw-nummer van Stijn Leirs is BE 0638.920.984.
Wat is het PEPPOL ID van Stijn Leirs?
Het PEPPOL ID van Stijn Leirs is 0208:0638920984. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Stijn Leirs opgericht?
Stijn Leirs werd opgericht op 01-09-2015.
Wat is het adres van Stijn Leirs?
De huidige maatschappelijke zetel van Stijn Leirs is Handelslei 2A, 2980 Zoersel.
Wanneer heeft Stijn Leirs voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Stijn Leirs werd neergelegd op 19-05-2025.
Hoeveel werknemers heeft Stijn Leirs?
Er zijn geen FTE's actief bij Stijn Leirs of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Stijn Leirs?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Stijn Leirs geen omzetcijfers. De brutomarge van Stijn Leirs is € 105.278,75.