Informatie over La Villa Vanille
Mijn gegevens
*
*
*

La Villa Vanille (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0635.592.203

Btw-plicht
Ja
Oprichting
18-08-2015
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Hoofdactiviteit
Catering van evenementen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van La Villa Vanille

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 7.100 134 % -21.169 -131 % 67.597 897 % -8.486
Eigen vermogen 62.103 13 % 55.002 -28 % 76.172 788 % 8.575
Brutomarge 84.878 90 % 44.722 -59 % 108.814 550 % 16.733

Publicaties van La Villa Vanille

Datum Publicatie
20-02-2024 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen,...) (FR)
20-08-2015 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van La Villa Vanille?
Het btw-nummer van La Villa Vanille is BE 0635.592.203.
Wat is het PEPPOL ID van La Villa Vanille?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van La Villa Vanille beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd La Villa Vanille opgericht?
La Villa Vanille werd opgericht op 18-08-2015.
Wat is het adres van La Villa Vanille?
De huidige maatschappelijke zetel van La Villa Vanille is Rue de Pontaury 79, 5640 Mettet.
Wanneer heeft La Villa Vanille voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van La Villa Vanille werd neergelegd op 07-11-2025.
Hoeveel werknemers heeft La Villa Vanille?
Er werken 1 FTE's bij La Villa Vanille volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van La Villa Vanille?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde La Villa Vanille geen omzetcijfers. De brutomarge van La Villa Vanille is € 84.877,85.