Informatie over Sood & Sons
Mijn gegevens
*
*
*

Sood & Sons (BV)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0630.752.101

Btw-plicht
Ja
Oprichting
21-05-2015
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Niet-gespecialiseerde detailhandel waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Sood & Sons

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 6.326 196 % -6.560 -335 % -1.506 -114 % 10.957
Omzet 270.236 20 % 224.529 -8 % 244.865 0 % 245.279
Eigen vermogen 15.345 70 % 9.019 -36 % 14.073 -10 % 15.579
Brutomarge 22.563 270 % 6.099 84 % 3.319 -83 % 19.193

Publicaties van Sood & Sons

Datum Publicatie
17-03-2021 Maatschappelijke Zetel - Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …)
26-05-2015 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Sood & Sons?
Het btw-nummer van Sood & Sons is BE 0630.752.101.
Wat is het PEPPOL ID van Sood & Sons?
Het PEPPOL ID van Sood & Sons is 9925:be0630752101. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Sood & Sons opgericht?
Sood & Sons werd opgericht op 21-05-2015.
Wat is het adres van Sood & Sons?
De huidige maatschappelijke zetel van Sood & Sons is Invalidenlaan 9, 1930 Zaventem.
Wanneer heeft Sood & Sons voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Sood & Sons werd neergelegd op 04-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft Sood & Sons?
Er zijn geen FTE's actief bij Sood & Sons of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Sood & Sons?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening noteerde Sood & Sons een omzet van € 270.235,63.