Informatie over VDH Keukens
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0607.917.311

Btw-plicht
Ja
Oprichting
20-03-2015
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 1 FTE
Hoofdactiviteit
Schrijnwerk
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van VDH Keukens

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -37.710 -3623 % 1.071 -99 % 71.946 94 % 37.040
Eigen vermogen 266.925 -12 % 304.635 0 % 303.565 31 % 231.619
Brutomarge 88.210 -33 % 131.170 -36 % 206.211 58 % 130.702
Personeel 1 1 1 1

Publicaties van VDH Keukens

Datum Publicatie
24-05-2023 Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen - Doel - Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …)
14-03-2019 Ontslagnemingen - Benoemingen
02-04-2015 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van VDH Keukens?
Het btw-nummer van VDH Keukens is BE 0607.917.311.
Wat is het PEPPOL ID van VDH Keukens?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van VDH Keukens beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd VDH Keukens opgericht?
VDH Keukens werd opgericht op 20-03-2015.
Wat is het adres van VDH Keukens?
De huidige maatschappelijke zetel van VDH Keukens is Steenweg op Aalst 141A, 9620 Zottegem.
Wanneer heeft VDH Keukens voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van VDH Keukens werd neergelegd op 17-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft VDH Keukens?
Er werken 1 FTE's bij VDH Keukens volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van VDH Keukens?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde VDH Keukens geen omzetcijfers. De brutomarge van VDH Keukens is € 88.209,73.