Informatie over G&A-Zeidan
Mijn gegevens
*
*
*

G&A-Zeidan (Comm.V)

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0600.957.263

Btw-plicht
Ja
Oprichting
13-03-2015
Laatste balansjaar
2022
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Commerciële naam
King Ribs
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met volledige bediening
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van G&A-Zeidan

2022 2021 2020 2019
Winst/Verlies 7.475 -34 % 11.399 -83 % 66.418 300 % 16.584
Eigen vermogen 105.530 8 % 98.054 13 % 86.655 328 % 20.237
Brutomarge 23.700 -9 % 25.996 -68 % 80.531 181 % 28.637

Publicaties van G&A-Zeidan

Datum Publicatie
28-02-2022 Ontslagnemingen - Benoemingen
30-06-2021 Ontslagnemingen - Benoemingen
22-03-2021 Ontslagnemingen - Benoemingen
25-03-2015 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van G&A-Zeidan?
Het btw-nummer van G&A-Zeidan is BE 0600.957.263.
Wat is het PEPPOL ID van G&A-Zeidan?
Het PEPPOL ID van G&A-Zeidan is 0208:0600957263. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd G&A-Zeidan opgericht?
G&A-Zeidan werd opgericht op 13-03-2015.
Wat is het adres van G&A-Zeidan?
De huidige maatschappelijke zetel van G&A-Zeidan is Gitschotellei 147, 2600 Antwerpen.
Wanneer heeft G&A-Zeidan voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van G&A-Zeidan werd neergelegd op 26-08-2023.
Hoeveel werknemers heeft G&A-Zeidan?
Er zijn geen FTE's actief bij G&A-Zeidan of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van G&A-Zeidan?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde G&A-Zeidan geen omzetcijfers. De brutomarge van G&A-Zeidan is € 23.700,42.