Informatie over Cnockaert
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0548.904.489

Btw-plicht
Ja
Oprichting
26-03-2014
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 1 FTE
Commerciële naam
SPRL CNOCKAERT
Hoofdactiviteit
Ondersteunende activiteiten in verband met de teelt van gewassen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Cnockaert

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -18.544 -229 % 14.423 -73 % 53.555 -57 % 124.819
Eigen vermogen 265.584 -7 % 285.634 4 % 273.634 29 % 212.707
Brutomarge 117.247 -26 % 157.853 29 % 122.254 -35 % 189.138
Personeel 1 0,2

Publicaties van Cnockaert

Datum Publicatie
08-12-2023 Wijziging Juridische Vorm - Doel - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
04-02-2019 Maatschappelijke Zetel (FR)
28-03-2014 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Cnockaert?
Het btw-nummer van Cnockaert is BE 0548.904.489.
Wat is het PEPPOL ID van Cnockaert?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Cnockaert beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Cnockaert opgericht?
Cnockaert werd opgericht op 26-03-2014.
Wat is het adres van Cnockaert?
De huidige maatschappelijke zetel van Cnockaert is Rue de Saint-Gérard Graux 6, 5640 Mettet.
Wanneer heeft Cnockaert voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Cnockaert werd neergelegd op 28-04-2025.
Hoeveel werknemers heeft Cnockaert?
Er werken 1 FTE's bij Cnockaert volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Cnockaert?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Cnockaert geen omzetcijfers. De brutomarge van Cnockaert is € 117.246,83.