Informatie over Chamano
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0548.790.168

Btw-plicht
Ja
Oprichting
21-03-2014
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Klein 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en overig managementadvies
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Chamano

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies 89.085 -18 % 109.253 106 % 53.058 0 % 53.288
Eigen vermogen 443.766 11 % 400.540 19 % 337.087 18 % 284.829
Brutomarge 38.291 929 % -4.619 -491 % -781 -23 % -636

Publicaties van Chamano

Datum Publicatie
23-07-2024 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
09-08-2023 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
25-03-2014 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Chamano?
Het btw-nummer van Chamano is BE 0548.790.168.
Wat is het PEPPOL ID van Chamano?
Het PEPPOL ID van Chamano is 0208:0548790168. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Chamano opgericht?
Chamano werd opgericht op 21-03-2014.
Wat is het adres van Chamano?
De huidige maatschappelijke zetel van Chamano is Rue Maurice Brossius(FW) 31, 5020 Namur.
Wanneer heeft Chamano voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Chamano werd neergelegd op 10-04-2025.
Hoeveel werknemers heeft Chamano?
Er zijn geen FTE's actief bij Chamano of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Chamano?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Chamano geen omzetcijfers. De brutomarge van Chamano is € 38.290,53.