Informatie over Osteria 45
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0543.564.541

Btw-plicht
Ja
Oprichting
19-12-2013
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 2,3 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met volledige bediening
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Osteria 45

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -9.280 77 % -40.098 -4757 % 861 105 % -18.304
Eigen vermogen -56.662 -20 % -47.382 -551 % -7.284 11 % -8.144
Brutomarge 99.045 67 % 59.332 -36 % 93.427 172 % 34.384
Personeel 2,3 2,5 2

Publicaties van Osteria 45

Datum Publicatie
14-12-2023 Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
29-09-2020 Ontslagnemingen - Benoemingen
26-03-2019 Ontslagnemingen - Benoemingen
29-11-2018 Ontslagnemingen - Benoemingen
11-03-2014 Ontslagnemingen - Benoemingen

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Osteria 45?
Het btw-nummer van Osteria 45 is BE 0543.564.541.
Wat is het PEPPOL ID van Osteria 45?
Het PEPPOL ID van Osteria 45 is 0208:0543564541. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Osteria 45 opgericht?
Osteria 45 werd opgericht op 19-12-2013.
Wat is het adres van Osteria 45?
De huidige maatschappelijke zetel van Osteria 45 is Sint-Jakobsstraat 45, 8000 Brugge.
Wanneer heeft Osteria 45 voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Osteria 45 werd neergelegd op 01-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft Osteria 45?
Er werken 2,3 FTE's bij Osteria 45 volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Osteria 45?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Osteria 45 geen omzetcijfers. De brutomarge van Osteria 45 is € 99.045,46.