Informatie over Carpe Diem
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0537.346.940

Btw-plicht
Nee
Oprichting
07-08-2013
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Activiteiten van adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering en overig managementadvies
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Carpe Diem

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -465 -40 % -332 53 % -701 64 % -1.969
Eigen vermogen 164.193 0 % 164.659 0 % 164.990 0 % 165.691
Brutomarge -402 -108 % -194 65 % -548 71 % -1.891

Publicaties van Carpe Diem

Datum Publicatie
22-11-2023 Maatschappelijke Zetel (FR)
07-03-2022 Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
09-08-2013 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het ondernemingsnummer van Carpe Diem
Het ondernemingsnummer van Carpe Diem is BE 0537.346.940.
Wat is het PEPPOL ID van Carpe Diem?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Carpe Diem beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Carpe Diem opgericht?
Carpe Diem werd opgericht op 07-08-2013.
Wat is het adres van Carpe Diem?
De huidige maatschappelijke zetel van Carpe Diem is Av.Cdt-de-Laage-de-Meux Maissin 6/A, 6852 Paliseul.
Wanneer heeft Carpe Diem voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Carpe Diem werd neergelegd op 18-09-2024.
Hoeveel werknemers heeft Carpe Diem?
Er zijn geen FTE's actief bij Carpe Diem of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Carpe Diem?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Carpe Diem geen omzetcijfers. De brutomarge van Carpe Diem is € -402,45.