Informatie over Bakery Art
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0535.853.734

Btw-plicht
Ja
Oprichting
20-06-2013
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 1 FTE
Hoofdactiviteit
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Bakery Art

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -8.762 73 % -33.011 -121 % -14.969 -1963 % 804
Eigen vermogen -27.828 -46 % -19.066 -208 % 17.637 -46 % 32.606
Brutomarge 110.871 -10 % 123.046 -27 % 169.345 -11 % 189.384
Personeel 1 1 1 1,2

Publicaties van Bakery Art

Datum Publicatie
02-05-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
25-06-2013 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Bakery Art?
Het btw-nummer van Bakery Art is BE 0535.853.734.
Wat is het PEPPOL ID van Bakery Art?
Er is geen informatie over het PEPPOL ID van Bakery Art beschikbaar of het bedrijf is nog niet geregistreerd op het PEPPOL-netwerk.
Wanneer werd Bakery Art opgericht?
Bakery Art werd opgericht op 20-06-2013.
Wat is het adres van Bakery Art?
De huidige maatschappelijke zetel van Bakery Art is Vleeshouwersstraat 30, 9112 Sint-Niklaas.
Wanneer heeft Bakery Art voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Bakery Art werd neergelegd op 01-09-2025.
Hoeveel werknemers heeft Bakery Art?
Er werken 1 FTE's bij Bakery Art volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Bakery Art?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Bakery Art geen omzetcijfers. De brutomarge van Bakery Art is € 110.870,62.