Informatie over Caralise
Mijn gegevens
*
*
*

Bedrijfsinformatie

Status
Actief

Ondernemingsnummer

BE0506.962.184

Btw-plicht
Ja
Oprichting
18-12-2014
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Groothandel in informatie- en communicatieapparatuur
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Caralise

2024 2023 2022 2021
Winst/Verlies -32 -102 % 1.781 -24 % 2.358 -77 % 10.060
Omzet - - - 114.569
Eigen vermogen 17.180 0 % 17.212 12 % 15.430 18 % 13.072
Brutomarge 3.714 -47 % 7.005 2 % 6.882 -46 % 12.811

Publicaties van Caralise

Datum Publicatie
09-03-2020 Maatschappelijke Zetel - Ontslagnemingen, Benoemingen - Wijziging Juridische Vorm (FR)
28-11-2018 Maatschappelijke Zetel (FR)
09-10-2015 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
22-12-2014 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Caralise?
Het btw-nummer van Caralise is BE 0506.962.184.
Wat is het PEPPOL ID van Caralise?
Het PEPPOL ID van Caralise is 0208:0506962184. Log in of start een gratis proefperiode om het volledige overzicht te raadplegen.
Wanneer werd Caralise opgericht?
Caralise werd opgericht op 18-12-2014.
Wat is het adres van Caralise?
De huidige maatschappelijke zetel van Caralise is Rue de la Hamaide(T) 117/B, 7333 Saint-Ghislain.
Wanneer heeft Caralise voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Caralise werd neergelegd op 30-07-2025.
Hoeveel werknemers heeft Caralise?
Er zijn geen FTE's actief bij Caralise of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Caralise?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Caralise geen omzetcijfers. De brutomarge van Caralise is € 3.714,43.